Totti Caffè – Coffee for all senses

O artă modernă a gustului. O simfonie a simțurilor.

Despre Totti Caffè

Experiența cafelei se adresează tuturor simțurilor, creând un moment unic. Creează diverse asocieri pentru consumatori, combinând simțuri care declanșează alte simțuri sau amintiri, reunind aromele cu momente speciale în timp. Cafeaua nu este doar un act fizic; este o experiență care declanșează o trăire multisenzorială; o explozie de aromă, culoare și sunet, nuanțe percepute dincolo de spectrul vizual. Sunete exprimate sub formă de imagini, atingeri calde exprimate ca arome, gust exprimat ca inspirație. Este timpul să reconsiderați tot ce știți despre cafea, pentru că sensorialismul înseamnă gusturi care incită la experiențele sinestezice ale cafelei.

Servicii dedicate

PENTRU COMPANII

Magazine

Indiferent de mărimea afacerii tale, de la hypermarket-uri până la magazine mici, te ajutăm să oferi, rapid, clienților, o cafea măcinată pe loc, de la o marcă consacrată.

Industrie

Pauza nu este completă fără cafea. Cafeaua aduce bună dispoziție angajaților, iar diversitatea băuturilor va aduce un plus de satisfacție companiei.

Birouri

Dinamica unui birou depinde de multe ori de cafeaua servită. Transformă pauza de cafea într-un moment special. Fie că stai la o discuție cu colegii sau te reîncarci cu energie, noi putem schimba atmosfera în biroul tău!

Ești interesat de o ofertă sau dorești mai multe informații?

Completează formularul de mai jos și vei fi contactat în maximum 24h!

Completează formularul de mai jos și vei fi contactat în maximum 24h

    Am citit politica de confidentialitate si protectie a datelor si sunt de acord cu aceasta