Servicii

Pentru ca vrem sa impartasim cu toata lumea gustul si aroma cafelei care ne ofera o stare de bine, pe toata durata zilei punem la dispozitie o gama variata de servicii:

  1. Deoarece clientul este o persoana extrem de importanta pentru noi, ne ocupam in intregime de amplasarea in regim de comodat a automatelor vending de bauturi calde in locatiile stabilite de client.
  2. Pentru ca stim cat de important este sa savuram o cafea, asiguram o aprovizionare ritmica a aparatelor.
  3. Asiguram interventii tehnice de reparatii la aparitia unor defecte de functionare a automatelor, si pentru ca avem aceeasi pasiune pentru cafea oferim interventie indiferent de momentul aparitiei problemei, bineinteles pe durata programului de acces la aparate a personalului Muntenia Top Coffee.
  4. Igienizarea aparatelor este foarte importanta pentru a pastra aroma si gustul inedit al cafelei, de aceea igienizam si reglam lunar parametri tehnici ai aparatelor.
  5. Pentru a pastra gustul, mirosul si savoarea cafelei preferate, operatiunile de incarcare service si intretinere ale automatelor, vor fi facute exclusiv de catre angajatii societatii noastre.
  6. Cuantificarea consumurilor lunare se va face prin intermediul contoarelor electronice cu care sunt echipate automatele de cafea.
  7. Intotdeauna avem nevoie de o cafea proaspata, care sa ne faca ziua mai frumoasa , pentru a mentine prospetimea cafelei, automatele noaste pot fi conectate la reteaua de apa potabila, sau pot utiliza un sistem propriu de alimentare cu apa oferind posibilitatea de a fi amplasate usor la locul dorit.
  8. Automatele sunt dotate cu sisteme de telemetrie care transmit in timp real informatii despre starea aparatului fapt care ajuta la scurtarea timpilor de interventie.

Ești interesat de o ofertă sau dorești mai multe informații?

Completează formularul de mai jos și vei fi contactat în maximum 24h!

Completează formularul de mai jos și vei fi contactat în maximum 24h

    Am citit politica de confidentialitate si protectie a datelor si sunt de acord cu aceasta