Amigo îți oferă energia necesară și în afara domiciliului

Liderul cafelei solubile în România

Liderul cafelei solubile în România

Despre Amigo

Amigo este o marcă emblematică în categoria de cafea instant din România, leader pe această piață și prezentă în ritualul cafelei românilor din 1982. Este un exemplu de success al consistenței mărcii. Cafeaua a fost de la începuturi Brazilia 100%. Din 1982. Gustul unic caramelizat, același, din 1982. Cutia inovativă care păstrează perfectă prospețimea cafelei instant, aceeași, din 1982. Efectul cafelei același, energie, din 1982.

După 40 de ani, Amigo continuă să fie un expert al energiei, încărcând bateriile celor care trăiesc sub presiunea timpului și nu au timp pentru o pauză de cafea.

Servicii dedicate

PENTRU COMPANII

Magazine

Indiferent de mărimea afacerii tale, de la hypermarket-uri până la magazine mici, te ajutăm să oferi, rapid, clienților, o cafea măcinată pe loc, de la o marcă consacrată.

Industrie

Pauza nu este completă fără cafea. Cafeaua aduce bună dispoziție angajaților, iar diversitatea băuturilor va aduce un plus de satisfacție companiei.

Birouri

Dinamica unui birou depinde de multe ori de cafeaua servită. Transformă pauza de cafea într-un moment special. Fie că stai la o discuție cu colegii sau te reîncarci cu energie, noi putem schimba atmosfera în biroul tău!

Ești interesat de o ofertă sau dorești mai multe informații?

Completează formularul de mai jos și vei fi contactat în maximum 24h!

Completează formularul de mai jos și vei fi contactat în maximum 24h

    Am citit politica de confidentialitate si protectie a datelor si sunt de acord cu aceasta